Benvinguts a Gefa Compliance: El vostre aliat en la protecció de les persones que informen sobre infraccions normatives i la lluita contra la corrupció.

 

Ens complau presentar-vos la nostra empresa, Gefa Compliance, especialitzada en oferir solucions de conformitat i assessorament legal en compliment amb la Ley 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informen sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció.

En un entorn empresarial en constant evolució i amb normatives cada vegada més estrictes, és essencial que les empreses comptin amb un enfocament proactiu per garantir el compliment normatiu. A Gefa Compliance, estem compromesos amb la integritat, la transparència i el bon govern, i posem a disposició dels nostres clients els coneixements i l'experiència necessaris per assegurar que les seves operacions estiguin sempre en línia amb la llei.

Els nostres serveis abasten una àmplia gamma d'àrees, incloent l'avaluació i anàlisi dels riscos de compliment, la implementació de polítiques i protocols de prevenció, la formació i sensibilització del personal, l'auditoria interna i el seguiment constant per assegurar-se que es manté un alt nivell de conformitat.

A més a més, la protecció dels denunciants és una qüestió crucial per a nosaltres. Posem a disposició dels nostres clients procediments segurs i confidencials per informar sobre possibles infraccions, vetllant per la seva seguretat i salvaguardant la seva identitat.

Amb un equip altament qualificat de professionals legals i experts en infraccions normatives i lluita contra la corrupció, ens adaptem a les necessitats específiques de cada client per oferir solucions personalitzades i assegurar una protecció completa davant de la llei.

Confieu en Gefa Compliance per aconseguir un futur empresarial més ètic, sostenible i lliure de corrupció. Estem aquí per ser el vostre soci de confiança en el camí cap a la conformitat i la transparència.

Gràcies per confiar en nosaltres.